rekruttering innen salg & ledelse

Innen salg og salgsledelse er innstilling og holdning essensielt for å skape gode resultater. Vi er derfor ekstra grundige i kartlegging av kandidatens egenmotivasjon, personlige verdier og fremtidige ambisjoner.

Karriere satt i system - vi er unike i bransjen med vår direkte tilknytning til Loyalty sin salgsorganisasjon.

Som en del av Loyalty med over 270 ansatte innen salg og ledelse har vi direkte tilgang på interne kandidater som skal videre i sin salgs- og lederkarriere. Disse kandidatene har prestert over tid, vi kjenner dem personlig og har full oversikt over salgsresultater, styrker og utvikling. Dette gjør Loyalty People helt unike i det norske rekrutteringsmarkedet.

Christian Westermark

Daglig leder - Loyalty People

Snakk med oss

Tjenester

Loyalty People ønsker å være din samarbeidspartner og rådgiver, enten det gjelder fast rekruttering eller personalutleie.

Vi har meget god oversikt over rekrutteringsmarkedet. At vi valgte Loyalty People er ikke tilfeldig. De viser en egen evne til å forstå oss som kunde – noe som deres leveranser bærer preg av.

Haakon Gellein / Adm Dir

De har gitt oss gode kandidater

Vårt samarbeid med Loyalty People har vært en positiv opplevelse. De jobber effektivt og det er høy kvalitet på kandidatene

Marius Henriksen / Salgscoach - Mitt Anbud

Alltid gode rekrutteringsprosesser

Vårt samarbeid med Loyalty People gjennom flere år har vist at vi alltid kan være trygg på en god og ryddig prosess når vi skal ansette flere mennesker

Erik Meinseth / Channel Manager Norway - Lexmark

Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid med Loyalty People

Loyalty People forstår våre behov og leverer alltid meget gode og motiverte selgere. De utfører alltid et godt og strukturert forarbeid før vi får presentert aktuelle kandidater

Ann Kristin Jødahl / Sales Manager - Firkløveren

Loyalty People er et seriøst selskap som har evnet å sette seg grundig inn i vår situasjon

Vi har anvendt Loyalty People ved flere anledninger. Det er veldig grundige og har alltid presentert gode kandidater som ikke minst har blitt vellykkede medarbeidere

Torstein Greibrokk / CEO - AdCare

På jakt etter ny jobb?

Last opp din CV så tar vi kontakt med deg når vi får inn aktuelle stillinger.

Husk også at ikke alle stillinger blir utlyst. Loyalty People tar i disse tilfellene direkte kontakt med aktuelle kandidater som har rett person- og kompetanseprofil. Dette forutsetter at du har registrert din CV i vår CV-database og holder din profil oppdatert.

Ta kontakt hvis du ønsker tips på hvordan du lager en god CV.

Ledige stillinger Last opp CV

Bred tilgang på kandidater

Vårt nettverk bidrar til at 7 av 10 stillinger blir løst med kandidater som ikke har søkt direkte på stillingen.

Som en del av Loyalty med over 270 ansatte innen salg og ledelse har vi direkte tilgang på interne kandidater som skal videre i sin salgs- og lederkarriere. Vårt konsept og spesialisering bidrar også til at mange kandidater ser verdien i å ha en kontakt med oss. Siden det ofte fører til at vi åpner dører til arbeidsgivere som ellers forblir ukjent sikrer dette tilgang på aktuelle kandidater. Et samarbeid med Loyalty People vil sikre deg som kunde et bredt utvalg av dyktige kandidater.

Kontakt oss

Talentpool

Loyalty People er unike i bransjen med sin direkte tilknytning til og tette samarbeid med Loyalty sin salgsorganisasjon.

Eksklusiv tilgang til talenter.

Til noen få utvalgte kunder kan vi tilby rekruttering fra vår interne Talentpool. Her har de ansatte vært igjennom både salgsskole og et omfattende karriereprogram. Vi kjenner dem personlig og med full historikk over salgsresultater, person- og kompetanseprofil, fremmøte og ambisjoner for neste karrieresteg er du som kunde garantert tilgang på markedets beste salgsressurser innen salg- og salgsledelse.

Kontakt oss

Om oss

Vår visjon er å være markedets førstevalg ved rekruttering innen salg og ledelse. Vårt selskap er bygget opp utelukkende med det formål å være best i klassen innen vår spesialisering.

Loyalty People er spesialister på rekruttering innen salg, salgsledelse, kundeservice samt markedsføring og leverer personell til både midlertidige og faste stillinger. Utover ekstern rekruttering mot SMB-markedet har Loyalty People hovedansvaret for å bemanne samtlige avdelinger og prosjekter i Loyalty-gruppen.

Som en del av Loyalty med over 270 ansatte innen salg og ledelse har vi direkte tilgang på interne kandidater som skal videre i sin salgs- og lederkarriere. Disse kandidatene har prestert over tid. Vi kjenner dem personlig og har full oversikt over salgsresultater, styrker og utvikling. Dette gjør Loyalty People helt unike i det norske rekrutteringsmarkedet. 

Snakk med oss

Loyalty People AS - Sandakerveien 24D, inngang F2, 0473 Oslo

Sentralbord: 21 63 18 88
Mail:

KONTAKTPERSONER:

Christian Westermark (Daglig leder)
482 83 972 /

Anette Olsen (HR & Recruitment Manager)
905 64 547 /

Patrik Rønningen (Headhunter / Bedriftsrådgiver)
988 31 964 /